...
Vær med å utvikle verdens første rekrutteringsrobot
Tangai skal intervjue og velge jobbsøkere uten fordommer, magefølelse og diskrimerende vurderinger.

På Advanced Engineering og Elektronikkmessene 2019 skal verdensnyheten Tengai – en sosialt fordomsfri rekrutteringsrobot – være tilstede.

Det vil være mulig å bli intervjuet av Tengai og oppleve hvordan fremtidens ansettelsesintervjuer vil bli. Tengai er en sosial rekrutteringsrobot som nå utvikles av TNG, spesialister på fordomsfri rekruttering, og Furhat Robotics, et svensk oppstartsfirma innenfor kunstig intelligens.

Rekruttering uten fordommer
Den ferdige roboten Tengai Unbiased skal kunne gjennomføre intervjuer og assistere med objektiv utvelgelse ved rekruttering. På denne måten vil man unngå at søkere velges bort på grunn av fordommer, magefølelse eller diskriminerende grunner, noe som dessverre er vanlig i dag.

Samarbeidet bygger på Furhat Robotics kunnskap om sosiale roboter og TNGs mangeårige erfaring med utvikling og arbeid med fordomsfrie, objektive og vitenskapelige rekrutteringsprosesser.

Nylig ble den siste versjonen av Furhat-roboten lansert, og det er denne som brukes som plattform for samarbeidsprosjektet Tengai.

Roboten som skal være på plass på messene er under utvikling, og TNG vil gjerne ha tilbakemeldinger om hvordan møte med roboten oppleves.

Advanced Engineering og Elektronikkmessene arrangeres av Easyfairs i Sverige.


 PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-29

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
AI bransjenytt rekruttering robot robotisering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC