...
Apollo Global Management er ny eier av RPC Group
Prisen for RPC Group er satt til 3, 3 milliarder pund, ifølge Financial Times.
- Styret i RPC er overbevist om at tilbudet tilsvarer kvaliteten på RPCs virksomhet og styrken i selskapets fremtidsmuligheter, sier Jamie Pike, styreleder i RPC Group.

Det amerikanske risikokapitalselskapet Apollo Global Management har kjøpt den britiske plastemballasjegiganten RPC Group, som har to fabrikker i Norge.

Prisen for RPC Group, som har fabrikker på Kambo og Kristiansand og et kontor for RPC Superfos i Norge, er satt til 3, 3 milliarder pund, ifølge Financial Times.

To interessenter i budrunde
I september fjor bekreftet RPC Group at de var i forhandlinger om salg med to USA-baserte risikokapital- og investeringsbedrifter. RPC Group har cirka 25.000 ansatte og flere datterselskaper i Storbritannia, øvrige Europa og Nord-Amerika.

Av Bain Capital og Apollo Global Management var det sistnevnte som vant budrunden, etter at Bain Capital ifølge Financial Times trakk seg ut av budgivningen i desember. Prisen endte opp et beløp som tilsvarer cirka 39 milliarder kroner.

- Styret i RPC er overbevist om at tilbudet tilsvarer kvaliteten på RPCs virksomhet og styrken i selskapets fremtidsmuligheter, sier Jamie Pike, styreleder i RPC i en pressemelding.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-25

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bransjeavtale bransjenytt emballasje emballasjeindustri oppkjøp plastemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC