...
Nedlastbar infopakke om fleksibel emballasje fra FPE
- Med vår omfattende informasjonspakke vil vi sette søkelys på hvordan fleksibel emballasje støtter bærekraftig forbruk og produksjon av mat, forklarer Jean-Paul Duquet, bærekraftdirektør i FPE.
FPE forklarer rollen fleksibel emballasje har med å bevare mat med redusert bruk av materialer.
Informasjonspakken består av grafikk, plakater og faktaark om fleksibel emballasje.

Flexible Packaging Europe (FPE) har utviklet en informasjonspakke som viser at fleksibel emballasje er bærekraftig. Den kan lastes ned gratis av alle som er interessert.

- Med vår omfattende informasjonspakke vil vi sette søkelys på hvordan fleksibel emballasje støtter bærekraftig forbruk og produksjon av mat, forklarer Jean-Paul Duquet, bærekraftdirektør i FPE.

- Fleksibel emballasje har mange bærekraftsfordeler, spesielt i det store bildet. Og dette støttes av vitenskapelige fakta. Men fortsatt er bærekraftig emballasje en kompleks sak, og vi har forsøkt å redusere kompleksiteten med en praktisk oversikt over fakta og figurer på europeisk nivå.

Redusert materialbruk
Omdiskuterte temaer som sirkulær økonomi og matsvinn er med i dette bildet. Lettforståelig grafikk forklarer at fleksibel emballasje faktisk er designet for å redusere bruken av emballasjematerialer og hjelper til å bevare verdifulle varer og redusere risikoen for matsvinn.

- Veldig ofte er fleksibel emballasje mer ressurseffektiv enn alternative emballasjeløsninger, samtidig som den tjener samme formål og forbruker mindre materialer og energi i livssyklusen, fortsetter Duquet.

- Vi har laget et nyttig verktøy for forskjellig publikum for å gjøre det lettere for dem å forstå den fleksible emballasjens bærekraftrolle.

Nedlastbar grafikk og plakater
Verktøyet består av nedlastbar grafikk, plakater, faktaark og en hendig lommeguide. Informasjonen er tilgjengelig på fem språk: Engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk. Snart kommer den også på polsk og tyrkisk.

Last ned verktøyet
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-24

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bærekraft fleksibel emballasje matsvinn

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC