...
Posten og Bring åpner nytt Logistikksenter i Vestfold
Konsernsjef Tone Wille i Posten Norge omkranses av Sandefjords ordfører Bjørn Ole Gleditsch (t. v.) og distriktssjef Gunnar Røen i Posten Norge. Foto: Birger Morken, Posten Norge

Logistikksenteret på Borgeskogen industriområde i Sandefjord kommune får en sentral rolle i Postens offensive satsing på pakker, gods og hjemlevering.

Konsernsjef Tone Wille åpnet mandag 21. januar Posten og Brings Logistikksenter Vestfold. 

Mange satser på netthandel
- Logistikksenteret ligger i et område hvor mange bedrifter satser på netthandel. De har behov for raske, miljøvennlige og gode logistikktjenester. Dyktige medarbeidere, et moderne pakkeanlegg og gode distribusjonsløsninger skal sørge for at de får det, sier konsernsjef Tone Wille.

Logistikksenter Vestfold (LSV) er nummer 14 av Posten Norges til sammen 18 logistikksentre som etableres i et landsdekkende nettverk.

Innen utgangen av 2020 år står de siste fire klare til bruk.

18 logistikksentre
- De 18 terminalene, felles produksjonsprosesser og it-systemer gir Posten og Bring et landsdekkende, industrielt nettverk. Vi utnytter stordriftsfordeler, driver effektivt og tilbyr de beste tjenestene. 

På den måten hevder vi oss i konkurransen og vil fortsatt være det foretrukne valget for våre kunder, sa konsernsjefen da hun åpnet det nye logistikksenteret.

Vel 250 medarbeidere er tilknyttet LSV. Fem millioner pakker og nesten 40 000 tonn gods skal gå gjennom logistikksenteret hvert år. I tillegg er det en egen seksjon for å håndtere temperert gods. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-23

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC