...
Smurfit Kappa utfordrer emballasjedesignere
Smurfit Kappa inviterer til designkonkurranse der konkrete oppgaver skal løses.

Gjennom Better Planet Packaging Design Challenge utfordrer Smurfit Kappa innovatører verden rundt til å bidra med bærekraftige emballasjeløsninger.

Det ledende emballasjeselsskapet lanserer en konkurranse som en del i arbeidet med å løse en av emballasjeindustriens største utfordringer – år redusere mengden av ikke-gjenvinnbart avfall. Ifølge beregninger står emballasjeindustrien for opp mot 40 prosent av plastforbruket i Europa.

Lanserer designkonkurranse med konkrete oppgaver
Smurfit Kappa utfordrer designere, ingeniører og kreatører, internt og eksterne til å skape nye emballasjeløsninger. Konkurransen består av to utfordringer som skal løses:

1 Utvikle et alternativ til plastfilmen som vikles rundt paller for å gi stabilitet og beskyttelse ved transport og lagring.


2 Utvikle en papirbasert netthandelsemballasje med temperert beskyttelse for sjokolade og andre temperaturfølsomme produkter.

Konkurransen er åpen til og med fredag 29. mars 2019 for alle som tar utfordringen med å finne en løsning på den ene eller begge oppgavene. Vinnerne av utfordringene belønnes med en pris på 8.000 euro, og vinnerbidragene skal stilles it på Smurfit Kappa Innovation Event i mai 2019.

Skape en bærekraftig fremtid
- Emballasjedesign spiller en avgjørende rolle når det gjelder å redusere mengden hverdagsavfall og å skape en mer bærekraftig fremtid, sier Arco Berkenbosch, VP of Innovation and Development.

- Vår Better Planet Design Challenge har som mål å inspirere unge designere til å utvikle løsninger på konkrete problemer.

Per Fredriksen, VD Smurfit Kappa Sverige sier at Norden lenge har vært langt fremme i arbeidet med bærekraftig emballasje og gjenvinning. – Med dette initiativet tar vi enda et stort skritt i riktig retning sammen med resten av konsernet.

Mer informasjon og påmelding til konkurransen finner du på nettsiden 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-18

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bærekraft bærekraftmål bølgepapp designkonkurranse emballasjedesign gjenvinnbar emballasje konkurranse

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC