...
Fordypningsdag om etiketter på Empack Malmö 
Sporbarhet, digitalisering og standarder er i fokus på LabelDay som arrangeres sammen med Empack Malmö 6. februar.

Etiketter, standardarder, sporbarhet og digitalisering står på agendaen på LabelDay, som arrangeres av Grafokett og Empack Malmö 6. februar.

Globale aktører utfordres til å digitalisere vareflyten, noe som stiller nye kraven til etikettene. Forskjellige lover og bransjeregler i de enkelte landene gjør situasjonen enda mer kompleks.


- Bedriftene må øke kunnskapen om merking og utvikle den tradisjonelle etiketten til noe større, nemlig en verdifull og innovativ informasjonsbærer, skriver arrangørene.

Den 6. februar går Grafokett og Empack Malmö sammen om å arrangere LabelDay, en halvdagskonferanse som tar et dypdykk i den siste utvikling i etikettering. Det skal fokuseres spesielt på sporbarhet, digitalisering og standarder.

- I Grafokett jobber vi daglig med spørsmål som berører innovasjoner i merking, digitalisering, sporbarhet og datainnsamling i eksisterende varestrømmer, sier Olof Hultberg, CTO i Grafokett.

Flere talere vil holde foredrag om emner som «etikettering for digital transformasjon i forsyningskjeden», sporbarhet og standardisering.

LabelDay arrangeres i forbindelse med Empack Malmö, og begge arrangementene har kostnadsfri inngang når man registrere seg på hjemmesiden


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-17

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digitalisering etiketter Sporbarhet standard

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC