...
Tetra Pak tilbyr digitaltrykk på sine kartonger i Amerika
- Vår investering i digital trykkemaskin viser at vi støtter våre kunder med fremtidens teknologi, sier Charles Brand
Den digitale trykkmaskinen fra Koenig & Bauer skal installeres hos Tetra Pak i Denton, Texas.

Som det første drikkekartongselskapet tilbyr Tetra Pak digitaltrykk på kartongene for å gi nye muligheter til merkevareeire innenfor mat- og drikkevarer.

Tetra Pak tilbyr mat- og drikkevareindustrien firefargers digitaltrykk på kartongene i samarbeid med Koenig og Bauer, som er en global leder på området.

Forenklet overgang til trykk
Den digitale trykketeknologien forenkler kompleksiteten i håndtering av design og reduserer tidsbruken på overgangen fra design til trykk. Det åpner for nye muligheter når det gjelder dynamisk emballasjetrykk og varierende design i samme ordre.

- Vi er engasjert i å hjelpe kundene våre med å utforske nye muligheter med en virkelig «smart» emballasje som støtter deres behov for produkttilpasning, mindre serier, sann sporbarhet og mulighet for interaksjon med kundene, sier Charles Brand, Executive Vice President, Product Management & Commercial Operations i Tetra Pak.

- Vår investering i digital trykkemaskin viser at vi støtter våre kunder med fremtidens teknologi mens den digitale revolusjonen forandrer måten vi gjør forretninger på.

Installeres i Texas
Digitalpressen i full bredde bygges nå av Koenig & Baier og skal installeres i Tetra Paks konverteringsfabrikk i Denton, Texas. Felttesting av de nye, digitaltrykkede kartongene er forventet å starte med nordamerikanske kunder tidlig i 2020.

- Varemerkene ser stadig etter nye muligheter for å levere kundetilpassede og personlige produkter, sier Carmen Becker, President og CEO i Tetra Pak US og Canada.

- Vi er henrykte over å kunne tilby våre kunder nye og innovative måter å kommunisere med forbrukerne på, samtidig som design- og ordreprosessen blir mer fleksibel.

Samarbeid bygget på tillit
Christoph Müller, styremedlem i Koening & Bauer er svært fornøyd med at Tetra Pak har valgt dem som leverandør av ny digitalpresse.

- Samarbeidet oss imellom er svært konstruktivt og tillitsfullt. Jeg er sikker på at vi i sammen vil innføre stor forandring i markedet, noe Tetra Paks kunder vil dra nytte av.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC