...
Ammeraal Beltech viser transportbånd på ProSweets
For første gang deltar Ammeraal Beltech på ProSweets, med transportbånd som er skreddersydd for matvarer.

På ProSweets-messen i Köln 27.-30. januar 2019 viser Ammeraal Beltech transportbånd som er spesielt utviklet og beregnet for søtsaker og snacks.

- Spennet av produktenes kapasitet er omfattende og er resultatet av langtids fokus på behovene i matindustrien, skriver selskapet i en pressemelding.

Hygieniske og trygge bånd
Kravene til trygge og rene transportbånd skal dermed være ivaretatt gjennom hele produksjons- og emballeringskjeden.

- Vi tilbyr et bredt utvalg av applikasjonsspesifikke transportbånd som sørger for trygg transport av søtsaker. Et godt eksempel er vårt ikke-klebrige, lavfriksjons PTFE silikonbelagte bånd som fungerer godt i temperaturer mellom -70 og opptil 260 grader Celsius, sier Guiseppe Allais, Global Food Industri Segment Manager i Ammeraal Beltech.

- UltraScraper kan detektere metall og holder båndene rene. Vi har også Ropanyl kjøletunnelbånd som er ideelle for temperering av sjokolade, mens nylnaserte Soliflex Pro mini er et transportbånd for mat som kombinerer høyt hygienenivå med reduserte eierkostnader.

Vi lytte til besøkendes behov og ønsker
På ProSweets vil Ammeraal Beltech lytte til besøkendes behov og ønsker, og ifølge Allais er selskapet klare for å designe og produsere kundetilpassede og modulære transportbånd for mat som kan dekke alle behov.

- Båndene kan transportere de minste og letteste sjokolader og de tyngste skålene. Vårt NTB Nano transportbånd er selvsporende og er ideelt for pakkelinjer med delikate produkter.

Ammeraal Beltech ble nylig fusjonert med Megadyne Group, og selv om begge selskapene har bevart sine merkenavn, er de nå forent i det nye selskapet AMMEGA.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
godteri snacks søtsaker transportbånd transportbaner

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC