...
BillerudKorsnäs ansetter sjef for divisjon Solutions
- Det er et enormt behov for ny og bærekraftig emballasje, sier Anders Lundin, som blir sjef for divisjon Solutions 1. februar 2019.

Anders Lundin er ansatt som sjef for divisjon Solutions, en av de tre divisjonene i den nye organisasjonen til BillerudKorsnäs.

I 2018 meldte BillerudKorsnäs at de lager tre divisjoner med resultatansvar for å effektivisere selskapets vekststrategi. De tre divisjonene er Board, Paper og Solutions.

Perfekt erfaring
Anders Lundin, som i dag er sjef for BillerudKorsnäs Mergers & Aquisitions, blir nå sjef for Solutions. Samtidig blir han en del av selskapets konsernledelse.

- Med Anders Lundin som sjef for Solutions har vi nå drevne og erfarne ledere for alle tre divisjoner, sier Petra Einarsson, VD og konsernsjef i BillerudKorsnäs.

- Hos oss har Anders hatt suksess med effektivisering og forretningsutvikling, samtidig som han har hatt ansvaret for satsing i utviklingsselskapet BillerudKorsnäs Venture.

- Den erfaringen Anders har passer perfekt med oppdraget med å styrke vår posisjon og skape vekst innenfor emballasjeløsninger.

Behov for bærekraftig emballasje
Anders Lundin selv  sier at det er morsomt å ta et nytt steg innenfor konsernet.

- Det er et enormt behov for ny og bærekraftig emballasje. Der ligger BilerudKorsnäs helt riktig an i tiden. Jeg ser frem til å utvikle divisjon Solutions og arbeidet med teamet der, sier han.

Anders Lundin har vært ansatt i konsernet siden 2015 som sjef for Mergers & Acqusitions, samt arbeidende styreformann i BillerudKorsnäs Venture AB.

Før dette har han blant annet vært divisjonssjef for Perstorp Performance Products og medlem av konsernledelsen i Perstorp.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser BillerudKorsnäs fiberemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC