...
Krav om økt kapasitet ga behov for forenklet prosess
Alle produktene fra Saborot Wassner pakkes i poser, de nye i gjenlukkbare ståposer.

I forbindelse med en omfattende fabrikkutvidelse for å dekke økende kapasitetskrav besluttet franske Sabarot Wassner å forenkle pakkeprosessene.

De tenkte samtidig at 200 årsjubileet kunne være en fin anledning til å oppgradere emballasjene. Selskapet ble grunnlagt i det 19 århundre, og suksessen var i starten basert på den grønne Le Puy-linsen. 

Utvidelse av sortimentet
Opp gjennom årene har sortimentet blitt utvidet med en rekke produkter, som alle har røtter i den frodige Haute-Loire-regionen. Ved å tilpasse seg forbrukernes preferanser til enhver tid, har Sabarot Wassner oppnådd internasjonal anerkjennelse.

Antall produktvarianter og -størrelser er omfattende, både når det gjelder økologiske og konvensjonelle serier.  Å imøtekomme ønskene fra det ytterst segmenterte markedet om små opplag, ble likevel ingen stor utfordring.

De så nemlig muligheter med SchurStar-konseptet til pakking av cerealia, bønner, linser, frø og tørket sopp. Konseptet gjør det mulig å skifte mellom produkter, posekonstruksjoner og - størrelser på ganske få minutter uten bruk av spesialverktøy.

Oppdatert emballasje
Det benyttet samtidig muligheten til å styrke markedsposisjonen ved å oppdatere emballasjen med iøynefallende design og konstruksjon. Valget falt på en gjenlukkbar SchurStar ståpose.

- I anledning av 200 års-jubileet besluttet vi å strømlinjeforme produksjonsprosessen og samtidig oppgradere emballasjen. Alt gikk opp i en høyere enhet da vi ble introdusert for SchurStar-konseptet, sier Thomas Morin, Industrial Director i Saborot Wassner.

- Vi har ikke bare forenklet pakkeprosessen, vi har også redusert bemanningen og introdusert en avansert emballasjeløsning til to av våre varemerker. Vi er fornøyd med resultatene og kan ikke vente med å få de nye emballasjene på markedet.

SchurStar-konseptet benyttes av mer enn 500 kunder verden over til produkter som fersk frukt og grønt, dypfrosne varer, flytende produkter og godteri, leketøy, gjødsel, hygieneprodukter og tekniske artikler.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
gjenlukkbar pouch ståpose

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC