...
Metallemballasje brukes for å feire Australian Open
Rødfargen er påført med matt finish, mens logoen i gull og ballene er gravert for å forsterke emballasjens visuelle og taktile egenskaper.

Piper-Heidsieck har valgt metallemballasje fra Crown for å markedsføre den offisielle champagnen i forbindelse med tennisturneringen Australian Open.

Turneringen arrangeres 14. – 27. januar 2019 og er dermed den første av fire Grand Slam tennisturnering i år.

Emballasjen som ble valgt fra Crown Aerosols & Promotional Packaging Europe skal brukes i et begrenset opplag. Designen på metallboksene er inspirert av røret som nye tennisballer pakkes i.

Stålboksene i rødt og gull viser baller som tilsynelatende spretter rundt på emballasjen. Rødfargen er påført med matt finish, mens logoen i gull og ballene er gravert for å forsterke emballasjens visuelle og taktile egenskaper.

Kan brukes igjen og igjen
Metallemballasje er valgt for å forsterke merkevarens premiumattributter. Det er forventet at mange av de besøkende på turneringen vil beholde boksene som suvenirer. Men skulle de havne i resirkuleringsloopen, får de ingen tap av egenskaper i prosessen.

Metall kan brukes igjen og igjen til samme formål i evighet. Dette bidraget til sirkulær økonomi appellerte sterkt til Piper, det det blir stadig viktigere for merkevareeierne å vurdere miljøpåvirkningen fra emballasjen.

- Både Crown og Piper-Heidsieck er glade for å kunne forsterke forbrukeropplevelsen med en premium champagne i perfekt emballasje, sier Veronique Curulla, markedssjef i Crown Aerosols & Promotional Packaging Europe.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
metallemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC