...
Rekordrask produksjon av deler til pakkemaskiner
Ved Express Manufacturing Service hos W&H blir sjeldne reservedeler produsert og levert i løpet av 24 timer

Windmöller og Hölscher, som bygger pakkemaskiner for fleksibel emballasje, vil reduserer nedetiden på maskinene med rekordrask leveranse av reservedeler.

90 prosent av reservedelene lagerføres og kan leveres direkte, men noen sjeldne eller gamle maskindeler blir ikke lagret. Nå skal dette gapet lukkes.

Levering innen 24 timer
W&H lover nå at enkle til medium komplekse maskindeler som er laget på kundens spesifikasjoner skal kunne bygges på nytt og leveres på under 24 timer.

- Vår ekspress-service for reservedeler fungerer på samme måte som et akuttmottak. Det viktigste er å stabilisere pasienten (maskinen) og holde den i live. På denne måten forebygger vi produksjonsstopper, sier Jörg Delbrügge, sjef for servicelogistikk i W&H.

- Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra kundene for den øyeblikkelige hjelpen.

Avhengig av hvor mye det haster
Leveringstiden for sjeldne forbruksvarer som ikke lagres er normalt to uker eller mer. W&Hs ekspress reservedeler kan være underveis dagen etter at de mottok ordren.

- Det avhenger alltid av hvor mye ordren haster. En reservedel fra oss er ofte bare en midlertidig løsning til den endelige maskindelen er ferdig. Vår erfaring viser at produksjonen alltid tar litt lenger tid.

Ekspressproduksjonen ble opprettet som en tilleggstjeneste i april i fjor. Tre ansatte produserer reservedeler i maskinparken ved hovedkontoret i Lengerich. Siden april har ekspressproduksjonen fullført over 200 hastejobber.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
fleksibel emballasje pakkelinjer pakkemaskin pakketeknologi service

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC