...
Dr. Klaus Schöffel er ny forskningsdirektør i Norner
Den nye forskningsdirektøren i Norner har bred bkagrunn fra blant andre Hydro, Norske Skog, Gassnova, SINTEF og Teknova.

Klaus Schöffel har doktorgrad i fysikalsk kjemi fra Freie Universität Berlin og lang erfaring fra ledende stillinger i norske industribedrifter. Han begynte 1. november 2018.

Han startet sin karriere i Norge i Norsk Hydro Research i 1992 og har jobbet der i ulike roller, blant annet som Director Research frem til 2007. Schöffel har siden jobbet i ledende stillinger i Norske Skog, Gassnova, og som CEO for Teknova. 

Bred erfaring
Han kommer nå fra rollene som CEO for Tel-Tek og Vice President for SINTEF Market, i SINTEF Industry. Klaus har i tillegg bred erfaring fra ulike styrer. 

Den nye forskningssjefen erstatter Morten Lundquist som skal fortsette å utvikle Norner videre i stillingen som Strategidirektør. Klaus kommer med bred industriell erfaring og teknisk kompetanse innenfor kjemi, katalyse, energi, ledelse og forretningsutvikling.

I en pressemelding skriver Norner at dette vil bidra sterkt til deres organisasjon, prosjekter og vekst. 

Rekordomsetning i 2018
Norner har avsluttet nok et vellykket år med rekordomsetning og god inntjening. Selskapet har gått inn i flere nye forskningsprosjekter og oppnådd svært gode resultater innen teknologiutvikling for og med våre kunder. 

Norners verdensledende ekspertise på plast vil være svært sentral fremover for å løse de store globale utfordringene mot en sirkulær økonomi og skape gode bærekraftige løsninger sammen med industrien. 

- Jeg har fulgt med på Norner og den utviklingen som har skjedd, som har vært imponerende. Derfor er jeg svært glad for å kunne bli en del av dette laget og ser frem til å utvikle vår forskningsavdeling videre.», sier Forskningsdirektør Klaus Schöffel. 

- Vi er veldig fornøyd med å ønske Klaus velkommen i Norner. Han har både relevant faglig og bred industriell erfaring som sammen med hans annerkjennelse innen ledelse vil bidra til videreutvikling faglig og strategisk for Norner, sier CEO Kjetil Larsen. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-08

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser bransjenytt emballasjeforskning forskning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC