...
Den nye konsernsjefen er på plass i TINE fra 2. januar
- TINE har mange sterke merkevarer og et fantastisk grunnlag som jeg ser frem til å bygge videre på, sier den nye konsernsjefen, Gunnar Hovland.

Gunnar Hovland (53) er på plass som ny konsernsjef i Tine. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i BN Bank og etterfølger Hanne Refsholt. 

– Jeg har virkelig sett frem til denne dagen, og endelig er vi i gang, sier Hovland, som begynte i sin nye jobb 2. januar 2019.

Fram til 2008 hadde Hovland ulike lederstillinger i verdikjeden til Tine, og er således ikke et nytt ansikt for selskapet. Siden 2008 har han vært leder i selskapene Trondheim Kraft, Fjordkraft og BN Bank.

Effektivisert industri
Mye har skjedd de ti årene Hovland har vært ute av Tine. Konkurransen har økt betydelig både fra nasjonale og internasjonale aktører, samtidig med fallende melkeforbruk. 

Tine har samtidig jobbet med effektivisering av industrien, noe som har styrket resultatene de senere årene på tross av fallende markedsandeler og redusert melkeforbruk. Styret ønsker å forsterke selskapets kommersielle arbeid med å være kundenes foretrukne valg i våre markeder fremover.

– Gunnar Hovland kan vise til betydelig kommersiell suksess i sterkt konkurranseutsatte bransjer. Vi er sikre på at hans erfaring og kompetanse vil bidra til å styrke Tines konkurransekraft fremover, sier styreleder Trond Reierstad.

En av Norges sterkeste merkevareleverandører
Hovland er klar over at norsk matproduksjon står overfor betydelige utfordringer, men slår fast at TINE er en av Norges sterkeste merkevareleverandører med betydelig innovasjonskraft og offensive ambisjoner både nasjonalt og internasjonalt.

– Jeg gleder meg til å lede selskapet i tett samarbeid med kompetente medarbeidere, kunder, forbrukere og eiere. TINE har mange sterke merkevarer og et fantastisk grunnlag som jeg ser frem til å bygge videre på, sier Hovland.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC