...
Ole Erik Almlid er NHOs nye administrerende direktør
- Oppdraget mitt er å kjempe for bedriftene, sier den nye sjefen i NHO, Ole Erik Almlid.

Ole Erik Almlid (49) er ansatt som ny administrerende direktør i NHO. Han har lang fartstid fra journalistikk/media og tiltrer umiddelbart.

- Å lede en organisasjon som NHO er komplisert og krevende - og samtidig spennende - og vi er sikre på at Ole Erik vil gjøre en glimrende jobb, sier NHO-president Arvid Moss. 

Han forteller at Almlid har meget god forståelse av NHOs viktige rolle som samfunnsaktør. 

- En av Ole Eriks beste egenskaper er evnen til å lytte og samarbeide, for så å finne løsninger til det beste for NHOs medlemsbedrifter. Den samme egenskapen gjør oss trygge på at NHO under Ole Erik vil bevare det gode og konstruktive samarbeidet med LO og de andre arbeidslivsorganisasjonene.

Mange kandidater ble vurdert
NHOs styre har vurdert mange kandidater underveis i en grundig prosess, og valgte altså Almlid, som har fungert som NHO-sjef siden i sommer. Almlid har jobbet i NHO siden 2013, først som direktør med ansvar for kommunikasjon og regioner, og fra 2015 som viseadministrerende direktør.

Almlid har lang fartstid fra journalistikk og media, og har hatt tunge lederjobber i både Orkla Media- og Schibsted-konsernene. Han kom til NHO fra jobben som nyhetsredaktør i Aftenposten.

- Ole Erik har hatt ansvaret for næringspolitikken i NHO de senere år og har sammen med resten av organisasjonen bidratt til mange konkrete politiske gjennomslag, sier NHO-president Arvid Moss.

Almlid gleder seg til å ta fatt på jobben
- Jeg er stolt over å bli vist denne tilliten. Min primæroppgave som NHO-sjef vil være å skape forståelse for hvorfor og hvordan bedriftene våre er løsningen på Norges viktigste samfunnsutfordringer, sier Almlid. 

- Og jeg er svært glad for å få lov til å fortsette å jobbe sammen med alle de flinke folkene i NHO-fellesskapet og våre medlemsbedrifter. Oppdraget mitt er å kjempe for bedriftene. Det er bedriftene som gir liv til bygd og by i hele Norge, sier den nye NHO-sjefen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-19

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC