...
Ny netthandelsmesse arrangeres i Shanghai
Den nye messen skal presentere nye løsninger for emballering, etikettering, sporing, lagring og håndtering som er designet spesielt for netthandel.
Det blir også vist løsninger for serialisering, koding, merking, robotisering og fjernstyrt fabrikkovervåking, med mer.

Den nye netthandelsmessen E-Pack Tech skal vise ny teknologi for pakking og etikettering av netthandelsvarer og arrangeres 23.-26. oktober 2019 i Shanghai.

Messen er spesielt tilrettelagt for fagpersoner i logistikk lagring og levering. Pack-Ima som arrangerer den ledende emballasjemessen på Fiera Milano, støtter messen og mener at det er et behov for å se på netthandel som en dedikert markedssektor. 

Den nye messen skal presentere nye løsninger for emballering, etikettering, sporing, lagring og håndtering som er designet spesielt for netthandel. Det blir også vist løsninger for serialisering, koding, merking, robotisering og fjernstyrt fabrikkovervåking, med mer.

At messen først presenteres i Kina er ikke tilfeldig. Det kinesiske netthandelsmarkedet regnes som det viktigste, mest avanserte og raskest voksende i verden. Det er forventet et stort publikum til messen som arrangeres i forbindelse med CeMAT Asia 2019.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-19

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC