...
Schubert-Pharma viser løsninger på Pharmapack
Et kamera verifiserer variable data på den transparente etiketten på ampullen før innlasting.

På Pharmapack i Paris 6.-7. februar 2019 vil Schubert vise sine omfattende emballasjeløsninger og tjenester for legemiddelindustrien og helsepleie.

Hjertet i tilbudet fra Schubert-Pharma er evnen til sømløs integrering av en variasjon av prosesser og funksjoner, også med eksterne systemer, i selskapets topplastingsmaskiner. Det betyr at etikettering, kvalitetskontroll og serialisering kan utføres sikkert i en pakkemaskin.

Skreddersydde løsninger
Enten det gjelder flasker, ampuller, plaster, infusjonsposer, prøverør eller flerbruksprodukter har Schubert-Pharma skreddersydde løsninger for hvert produkt. En rekke pakkeoppgaver kan utføres i det modulære systemet.

Selskapet kan vise til omfattende ekspertise på integrering av tilleggsfunksjoner som dreiebord for mating av ampuller eller full integrering av systemer fra tredjepartsleverandører. Alt kontrolleres via TLM-systemet.

Dette forenkler oppgaven for operatørene siden de ikke trenger å forholde seg til flere brukergrensesnitt. Integreringsprosessen er ekstremt fleksibel og strekker seg fra enkle tillegg som etiketteringssystemer til komplekse datahåndteringssystemer for sporing.

Optisk kontroll
Det uttestede bildegjenkjenningssystemet utfører optiske kontrolloppgaver som å verifisere produktene nærvær, fasong og utførelse. Etiketteringssystemer med tamper evident-forsegling kan også integreres sømløst i automatiseringsprosessen.

Med BFS-produkter og blisteremballasje foregår dyptrekking, forsegling, kutting og stansing i automatiserte prosesser gjennom TLM-systemet. Skålproduksjon og montering av esker for D-pak utføres også uten manuelt arbeid eller flytting av produkter fra linjen.

Les mer om Pharmapack her 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-19

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC