...
Merkevaresjef for Freia vant prisen "Årets markedsfører"
Monica Paulsen Ygre var glad og stolt da hun mottok nyheten om at hun var kåret til «Årets markedsfører».

Mondelez’ Brand Manger Monica Paulsen Ygre har vunnet Ledertalentenes prestisjefylte pris som “Årets markedsfører” 2018. 

I sterk konkurranse med andre talenter går hun av med seieren for hennes solide arbeid i markedsføringen av Freia Melkesjokolade. Brettspillkampanjen på innsiden av sjokoladeplatene har vært en av årets sterke kampanjer.

Ikonisk merkevare
E24 har de siste 10 årene delt ut pris til de største ledertalentene innen næringslivet. Fredag 7. desember ble vinnerne for 2018 annonsert. Brand Manager for Freia sjokoladeplater, Monica Paulsen Ygre var glad og stolt da hun mottok nyheten om at hun var kåret til «Årets markedsfører».

- Freia Melkesjokolade har vært produsert på Rodeløkka siden 1906. Å være med på å påvirke en slik ikonisk merkevare er veldig spennende, sier Monica. 

- Denne utmerkelsen er en energiinnsprøytning for meg til å fortsette å utvikle meg, skape flere nye Freia sjokoladeprodukter for det norske folk og videre markedsføre «Et lite stykke Norge» på best mulig måte.

Etablert i 1889
Freia sjokoladefabrikk ble etablert i 1889 på Rodeløkka i Oslo og har siden den tid produsert sjokolade til det norske folk midt i hjerte av Oslo. 

Merkevarer som Freia Melkesjokolade, Kvikk Lunsj, Twist, Japp, Kong Haakon, M, Non Stop, Smil etc. har blitt utviklet av sjokoladeprodusenten siden den tid, tidløse klassikere som den dag i dag er Nordmenns favoritter. Freia er i dag eid av snacking selskapet Mondelez International.

- Jeg synes det er utrolig spennende å utvikle nye forbrukerengasjerende produkter og merkevareaktiviseringer for et av Norges mest populære merkenavn Freia Melkesjokolade, sier Monica. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-17

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
markedsføring priser prisutdeling sjokolade

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC