...
Scanpack er over, nå ser vi mot Emballasjedagene
Emballasjedagene 2018 arrangeres i Sandefjord 14.-16. november. 

Dersom du føler at du ikke fikk med deg nok sosialt og faglig påfyll på Scanpacl, blir det nye muligheter på Emballasjedagene 2018 , som er rett rundt hjørnet.

Programmet for Emballasjedagene 2018 er satt sammen rundt begrepet IVARETA - som også er emballasjens viktigste funksjon. Begrepet Ivareta rommer også mange av de andre kravene som stilles til alle som setter emballasje på markedet.

Foredrag, paneldebatt og sosialt samvær
På Emballasjedagene blir det mange foredrag og også en paneldebatt om de utfordringene som bransjen står overfor i årene som kommer. For selv om Scanpack viste at det er business as usual, kunne vi svært ofte høre  ord som "bærerkraftig", "fornybar", "resirkulert" og "sikrulær økonomi".

Særlig produsenter av plast må regne med å få krav til økt bruk av resirkulert innhold og at emballasjen må kunne materialgjenvinnes.  Alle disse tingene vil bli grundig belyst, både når det gjelder det som skjer i EU, det som skjer i bedriftene og det som skjer på forskningsfronten i Norge.

Alexander Carvalho, markedssjef i Tetra Pak, Ingeborg Harto, direktør i NHO Brussel og Tine Rørvik, Global Director Circular Economy, SCG, er blant de mange foredragsholderne.

Stein Kåre Kristiansen leder torsdagens paneledebatt der bransjefolk fra emballasjens verdikjede i Norge diskutrere fremtidens emballasjeutfordringer.

Les programmet for Emballasjedagene her

Meld deg på Emballasjedagene her


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-31

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC