...
Sidel Group satser på bærekraft på BrauBeviale 
Sidel og Gebo Cermex viser fram flere nye løsninger for drikkevaremarkedet på BrauBeviale i Nürnberg i november.

På BrauBeviale i Nürnberg 13.-15. november skal Sidel og Gebo Cermex vise hvordan høy ytelse og bærekraft kan vinne fram i drikkevaremarkedet.

Drikkevaremarkedet i Europa står foran en del store forandringer de nærmeste tre årene. Industrien forventer en trend med mindre forpakninger og flere SKUs og premiumprodukter. Denne trenden krever stor fleksibilitet i produksjonsprosessen, samtidig som kostnadene reduseres.

Flere løsninger
Sidel Group mener å ha svaret på disse trendene. På sin stand sammen med Gebo Cermex skal de blant annet vise Sidel EvoDECO etiketteringsløsning. Med denne kan produsentene velge teknolog etter behov og produksjonsvolum.

Sidel Actis er en løsning med plasma-coating som øker holdbarheten på drikkevarer tappet på PET og samtidig bidrar til lav vekt.

EvoFILL Can er det nyeste tilskuddet i Sidels portefølje. Francois Lejard, Vice President Sales Europe and Central Asia i Sidel forklarer.

- I Sidel er produktkvalitet og et høyt ytelsesnivå viktige drivere for våre innovasjoner. EvoFILL Can er et eksempel på dette. Løsningen er bærekraftig, hygienisk og fleksibel og forbereder produsentene på framtidens utfordringer når det gjelder drikkebokser.

Gebo Cermex viser AQFlex, en transportbåndløsning som kan brukes til alle produkter og bruksområder, for emballasje i alle former, fulle og tomme.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bærekraft Drikkevarer messer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC