...
Samarbeidsavtale sikrer effektivitet for TINE og RPC
De tre norske selskapene i RPC Group behersker flere produksjonsmetoder og lager emballasje i flere materialer

En treårig avtale mellom TINE og de tre selskapene i RPC Group har demonstrert bredden av tilgjengelige emballasjeløsninger i flere plastmaterialer.

I RPC Group i Norge inngår bedriften RPC Superfos (sprøytestøping og thermoforming), RPC Bebo (thermoforming) og RPC Kambo (sprøystestøping og formblåsing. Bedriftene leverer plastemballasje som beholdere, spann, krukker og flasker.

Økt effektivitet og produktutvikling
Formålet med avtalen er å levere økt effektivitet, stabilitet og høykvalitets produktutvikling for optimal sluttbrukeropplevelse.

- Basert på vår positive erfaring med RPC-selskapene har vi besluttet å inngå en samarbeidsavtale, forteller senior kategorisjef Sindre W. Møgster-Walthinsen i TINE Innkjøp.

- Vi forventer at denne avtalen vil gi oss en rekke fordeler. Som et ledende meieriselskap som opererer i et konkurranseutsatt miljø, må vi være i forkant av utviklingen. Vår emballasje må være funksjonell, bærekraftig og konkurransedyktig – og alltid attraktiv i sluttbrukerens øyne.

- Dette oppsettet vil gi forbedrede arbeidsprosesser og et økt antall innovative emballasjeløsninger i tråd med nåværende markedskrav.

Forskjellige produksjonsmetoder og materialer
Avtalen lar TINE skape og utvikle løsninger som involverer forskjellige produksjonsmetoder og materialer. I lys av dette er en avtale av medium lengde ideell, da den sikrer kontinuitet, stabilitet og effektivitet, for eksempel når det gjelder verktøymaking.

- Vårt mål er å velge de rette typer plastmaterialer for våre produkter og bruke den optimale mengden jomfruelig material, fortsetter Sindre W. Møgster-Walthinsen.

- Vi ser fram til innovative løsninger som er beskyttet med oksygen- og lysbarriere ved hjelp av ett enkelt material. I framtiden må plastemballasje være tilpasset sirkulær økonomi med økt resirkulering og gjenbruk.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
kanne plastbeger plastemballasje plastflaske samarbeid

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC