...
Orkla kjøper UK-produsent av karamell og sjokolade 
- County's har en lang historie med produksjon av karamell- og sjokoladeprodukter av høy kvalitet, sier Tor Osmundsen.

County Confectionery Ltd. har lenge vært leverandør til Orkla Food Ingredients i Storbritannia. Etter oppkjøp via et datterselskap, blir de en del av Orkla.

Gjennom sitt heleide datterselskap NIC Enterprises Limited (NIC) har Orkla Food Ingredients signert og gjennomført en avtale om kjøp av den britiske sjokolade- og karamellprodusenten County Confectionery Ltd. (County's).
 
Sterke på iskrem i Stobritannia
County's har en voksende kundebase, inkludert detaljhandler, grossister og foodservice. De har lenge vært en leverandør til Orkla Food Ingredients i Storbritannia.
 
Orkla Food Ingredients har en sterk posisjon som leverandør av bakeriingredienser i Norden og utvalgte land i Europa. De har også bygget opp en solid posisjon innen iskremingredienser og -tilbehør i Storbritannia. 

Datterselskapet Orchard Valley Foods har sterke posisjoner som leverandør av ingredienser og tilbehør til bakeri-, sjokolade- og iskremmarkedet i Storbritannia og Europa.
 
Strategisk riktig
- County's har en lang historie med produksjon av karamell- og sjokoladeprodukter av høy kvalitet, sier Tor Osmundsen, CEO for NIC Group. 

- Kjøpet av County's er strategisk riktig og vil komplettere Orkla Food Ingredients’ posisjon som leverandør av ingredienser og tilbehør til det britiske bakeri-, sjokolade- og iskremmarkedet.
 
County's er et familieeid selskap etablert i 1983 med 95 ansatte. Virksomheten har hovedkontor og produksjonsanlegg i St. Ives i Cornwall, Storbritannia. Selskapet hadde en omsetning på 8,6 millioner britiske pund (cirka 94 millioner kroner) i regnskapsåret som ble avsluttet i mai 2018. Selskapet konsolideres regnskapsmessig fra 1. oktober 2018.
 
Partene er blitt enige om ikke å offentliggjøre kjøpesummen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-01

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
oppkjøp Orkla Food Ingredients

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC