...
Nye iPhone forenkler bruk av NFC-teknologi
Mens tidligere iPhone-utgaver trengte en app for å lese NFC, kan brikkene nå detekteres direkte.
- På samme måte som Apple strømlinjeformer brukeropplevelsen, vil Thinfilm forenkle metodene for å skape, bruke og analysere NFC-kampanjer verden over, opplyser Davor Sutija.

De nye smarttelefonene fra Apple, iPhone XS, XS Max og XR, har kapasitet til å kjøre NFC-baserte mobilopplevelser uten at brukerne trenger å installere en mobilapp.

Davor Sutija, CEO i Thinfilm, er naturlig nok fornøyd med denne utviklingen. – Vi ser fram til å hjelpe merkevareeiere, handelen og industrien med å skape forbløffende brukeropplevelser gjennom avlesning av NFC-brikker, skriver han i et blogginnlegg på Thinfilms nettside.

NFC blir mer tilgjengelig
På tidligere versjoner av iPhone har forbrukerne måttet åpne en app for å skanne NFC-brikker. På de nye telefonene kan brikkene leses med innebygde funksjoner og vise produsentenes nettsider direkte på skjermen.

Dermed blir NFC-teknologi mer tilgjengelig i alle de store mobilsystemene. Med et enkelt trykk på smarttelefonen kan forbrukere utforske et varemerke, lese produktomtaler, poste til sosiale medier eller bestille en vare direkte.

- På samme måte som Apple strømlinjeformer brukeropplevelsen, vil Thinfilm forenkle metodene for å skape, bruke og analysere NFC-kampanjer verden over, skriver Sutija.

Brukes i mange bransjer og i verdikjeden
Det norske selskapet har utviklet en portefølje med NFC-brikker som kan integreres med skyplattformen CNECT. Systemene brukes i flere markeder, som legemidler over disk, vin og brennevin, skjønnhets- og personlige pleieprodukter og verdikjedeapplikasjoner.

Les mer om NFC på iPhone her 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP NFC smart emballasje smart etikett verdikjede

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC