...
Avery Dennison lanserer to nye UHF RFID-etiketter
Avery Dennison lanserer to nye UHF RFID-innlegg for etikketer til små glass- og plastflasker for flytende legemidler og kosmetikk.

To nye innleggsetiketter for legemidler og helseprodukter fra Avery Dennison er utstyrt med UHF RFID. Det gir muligheter for sporing gjennom verdikjeden.

RFID gir vist seg å ha en del fordeler for produkter som klær, matvarer og skjønnhet og har hatt suksess også på legemidler. RIFD-løsninger kan brukes til sporing, svinnreduksjon, økt nøyaktighet i verdikjeden, økt pasienttilfredshet, økt utbytte og i kampen mot forfalskninger.

For glass- og plastflasker
AD-810r6 er beregnet for materialer i glass og plast og måker 18mm. RFID-brikken kan brukes for merking av glassampuller og andre små og mellomstore emballasjer til sminke og parfyme, for eksempel. Påført glass- og plastflasker kan innlegget leses på 1,7 meters avstand.

Liten RFID-antenne for nærfeltavlesning
AD.850m4QT er beregnet for applikasjoner som krever mindre mål og som skal leses i nærfelt. Antennen måler kun 10,3mm i diameter og er dermed den minste i Avery Dennisons portefølje for UHF-innlegg.

Avery Dennison viser produktene på RFID & Wireless IoT Tomorrow i Congress Centre Darmstaduim i Frankfurt/Darmstadt 30.-31. oktober 2018.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP legemidler RFID smart emballasje smart etikett

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC