...
Mouvent viser framtidens digitaltrykk på Labelexpo
Mouvent LB702-UV etikettpresse gir glimrende trykkresultat ved hastighet på 110 m/min.
Byggeblokken for alle Mouvent-maskiner er Mouvent Cluster
Mouvent LB702-WB  bruker 100 prosent vannbaserte trykkfarger og er dermed 100 prosent trygg for mat.

På Labelexpo Americas 2018 skal det sveitsiske oppstartsselskapet Mouvent vise det de kaller framtidens digitalteknologi for trykk av etikettfilm.

Mouvent Cluster Technology er navnet på teknologien som vises på Labelexpo Americas 25.-27. september i Rosemont ved Chicago i USA.

Basert på clustere i modulær og skalerbar matrise
Mouvent Cluster er en radikalt ny tilnærming til digitaltrykk, da den benytter ekstremt kompakte og clustere med lav vekt i stedet for fikserte trykkbarer for hver farge. Clusterne er arrangeres i en modulær og skalerbar matrise. 

Det innebærer at systemet enkelt kan tilpasses alle slags substrater, bredder og markeder. På standen kan besøkende få mulighet til å studere trykkhodene på nært hold. Her kan man også få se trykkprøver fra tre digitale etikettpresser på messen.

- Dette blir første gangen vi viser teknologien i USA, sier Dean Haertel, salgs-, service – og markedssjef for etikettmaskiner i Movent Nord-Amerika.

- Dette er en flott mulighet å forklare folk hvordan vår teknologi gjør digitaltrykk mer tilgjengelig, mer fleksibel, billiger og enklere, samtidig som kvalitet opprettholdes

Tre digitale trykkpresser for etiketter
Hittil har Mouvent lansert tre digitale etikettpresser i tre størrelser i Europa. LB701-UV mini er den minste etikettpressen i markedet. LB702-UV er en rask og enkel digitalpresse for industrielle etiketter, mens LB702-WB bruker kun vannbaserte trykkfarger og dermed 100 prosent matsikker.

Alle de tre trykkpressene trykker opptil 7 farger på en rekke materialtyper, som papir, selvklebende og våtlimsetiketter, samt fleksible materialer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
digital digitale løsninger digitaltrykk etikettrykk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC