...
Gerard Blatrix, Amcor, gjenvalgt som leder i FPE
Den gjenvalgte styrelederen Gerard Blatrix sier at FPE skal fortsette å fremme fleksibel emballasje som en bærekraftig løsning.

Brnasjeorganisasjonen Flexible Packaging Europe (FPE) gjenvalgte sin styreleder Gerard Blatrix fra Amcor under sommerens konferanse i Napoli, Italia.

Det var rekordmange besøkende på konferansen, der Gerard Blatrix ble gjenvalgt som styreleder. Michele Guala (Gualapack) og Stefan Gutheil (Wipak) ble valgt som nestledere.

Fremer fleksibel emballasje som bærekraftig
Under konferansen kunne FPE ønske seks nye medlemmer velkommen i organisasjonen som har over 80 medlemmer og som representerer 85 prosent av den europeiske omsetningen av fleksibel emballasje.

FPE er godt etablert som en autoritær stemme for sektoren. Foreningen har gjennomført flere studier om fleksibel emballasjes rolle som en bærekraftig løsning i sirkulær økonomi. FPE var blant annet med på å etablere CEFLEX, et konsortium som skal øke resirkulering og innsamling av fleksibel emballasje i Europa.

- Vi skal fortsette vårt arbeid med å fremme fleksibel emballasje som en mer bærekraftig emballasjeløsning, sa Blatrix på konferansen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
fleksibel emballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC