...
Ny opplæringsplattform bidrar til bærekraftig drift
«Blended learning» kombinerer nettbasert undervisning med direkte undervisning i klasserom. 

Sidel mener at en proaktiv arbeidskultur og økt fokus på opplæring er nøkkelfaktorer i dagens drikkevareindustri. De har lansert et program for å hjelpe kundene.

Et nettbasert opplæringsprogram skal hjelpe produsentene med å leve opp til kravene som følger av skiftende demografi, økende urbanisering, globalisering og digitalisering av drikkevareindustrien. Hensikten med programmet er å gi de ansatte tilpasset trening og opplæring.

Blended Learning Platform
Verktøyet er integrert i Sidels Blended Learning Platform, hvor opplæringen delvis skjer digitalt, og delvis ansikt til ansikt med hands on- opplæring. Dette gir økte ferdigheter og samtidig økt sikkerhet og produktivitet til reduserte kostnader over tid, hevder Sidel.

Produsenter av mat, drikkevarer, husholdningsvarer og personlig pleieprodukter investerer kontinuerlig i opplæring av sine team for å redusere reaksjonstid, få færre produksjonsstopp og øke den generelle effektiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen.

Regelmessig opplæring øker dessuten operatørenes motivasjon, engasjement og pliktfølelse. Sidel gir opplæring til mer enn 5.500 personer hvert år for å øke ferdighetene og gjennomføre endringer i produksjonsmiljøet.

Personlig opplæring
Den personlige opplæringen inkluderer nettkurs, opplæring på jobben, praksis og klasseromundervisning, samt produksjonssimulering via virtual reality. Ved å kombinere førsteklasses utstyr med høye ferdigheter hos de ansatte, får man den beste avkastningen på investeringen.

«Blended learning» kombinerer nettbasert undervisning med direkte undervisning i klasserom. Basiskunnskapen læres via nettet, mens klasseromsundervisningen skal fremme elevenes utvikling.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-11

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
opplæring

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC