...
FuturePack-konferansen kommer i Oslo 17. oktober
FuturePack er et stort norsk forskningsprosjekt på plastemballasje i sirkulær økonomi, der både mekanisk og kjemisk gjenvinning er med.

Norner arrangerer en internasjonal konferanse om plast i en sirkulær økonomi, teknologi, forretningsstrategier og innovasjoner for økt plastgjenvinning.

Sted: Stratos i Oslo
Dato: 17. oktober 2018
Tid:    09:00-16:00 med påfølgende middag

På konferansen får du høre hvordan ledende selskaper og institusjoner arbeider for å utvikle og utnytte materialer for gjenvinning. Foredragsholdere fra Suez, Unilever, Fortum, Lund Universitet, Plastindustrien i Danmark, Østfoldforskning og Norner, med flere.

FuturePack - plastemballasje i sirkulær økonomi
Over hele Norden og Europa gjennomføres nå flere prosjekter på plast i en sirkulær økonomi og materialgjenvinning. FuturePack er et stort norsk forskningsprosjekt på plastemballasje i sirkulær økonomi, der både mekanisk og kjemisk gjenvinning blir vurdert.

Prosjektet vil organisere en årlig konferanse fra 2018, og fokus på denne første konferansen vil være sirkulær økonomi og mekanisk materialgjenvinning. Intensjonen er å presentere et program av foredrag som dekker hele plastens verdikjede fra råstoff, emballasjeproduksjon, merkevarer, gjenvinning og regulativer.

- Vi ønsker å spesielt belyse utfordringer og muligheter på «hvordan og hvorfor» skal vi best gjenvinne plastemballasjen, forklarer organisator Ole Jan Myhre, markedssjef i Norner.

Les mer om prosjektet FuturePack her

Påmelding her


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-10

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC