...
Påmelding til WorldStar innen 20. september
Kelly Hakkebo i Glomma Papp fikk utdelt WorldStar i Australia i mai 2018. Påmeldingsfrist til årets konkurranse er 20. september.

WPO minner om at bidrag til årets WorldStar-konkurranse må være påmeldt innen 20. september. Jurymøtet er 24 oktober, og prisene deles ut i mai 2019.
 
WorldStar er åpen for hele emballeringskjeden, det vi si produsenter, konverterere, leverandører, prosessbedrifter, pakkere og fyllere, merkevareeiere, sluttbrukere, designere eller markedsførere.
 
Betingelsen for å delta er at emballasjen allerede må ha vunnet en nasjonal eller regional emballasjekonkurranse i 2017 eller 2018. ScanStar er godkjent konkurranse i Norden. Det er også viktig å be merkevareeieren om tillatelse til å delta.
 
WorldStar er en prestisjefylt pris som innebære at din emballasje vil bli lagt merke til av noen av de største emballasjekjøperne i verden. Ved å delta får man mulighet til å imponere eksisterende og nye kunder.
 
Vinnere kan bruke WorldStar-logoen i markedsføring av emballasjen. Prisen deles ut på en gallatilstelning og består av et trofe med tilhørende sertifikat som kan vises til kunder.

For å delta må man skrive et sammendrag på maksimum 50 ord. Her må man få fram hva som er unikt med emballasjen og hva som skiller den fra produkter som allerede er på markedet.

Viktige datoer:
20. september 2018: Påmeldingsfrist
24. oktober 2018: Jurymøte i Jinan, Kina
mai 2019: WorldStar-utdeling og gallamiddag i Praha, Tsjekkia

WorldStar arrangeres av World Packaging Organisation (WPO). Emballasjeforeningen er medlem både i WPO og i Scandiniavian Packaging Association (SPA), som arrangerer ScanStar.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Scanstar WorldStar WPO

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC