...
Avery Dennison inngår samarbeid med Plasticity 
For å oppnå sine bærekraftmål har Avery Dennison valgt å samarbeide innad og utenfor bransjen.

Gjennom tre år skal Avery Dennison og Plasticity samarbeide på tvers av industrien for å avdekke og sette i gang tiltak for å begrense plastforsøpling.

Ocean Recovery Allianse er grunnlegger av Plasticity Forum, og det er de som har inngått den treårige avtalen med Avery Dennison. Roland Simon, visepresident for globale innkjøpt og samfunnsansvar i Avery Dennison forklarer bakgrunnen for avtalen.

Samarbeider for å oppfylle bærekraftmål
- Vi har åtte ambisiøse bærekraftmål som vi har forpliktet oss til å innfri innen 2025. For å greie dette, må vi samarbeide både innenfor og utenfor vår industri, sier Simoen.

- Partnerskapet med Plasticity gjør oss i stand til å arbeide på tvers av vår verdikjede for å finne systemløsninger for å konvertere plastavfall til verdifull gjenbruk, noe som er en prioritet for oss.

Doug Woodring, gründer og administrerende direktør i Ocean Recovery Alliance sier at Plasticity vil rekruttere praktiske og progressive tenkere i sitt forum.

- Ved å samle nye måter å tenke på, ny teknologi og kreativitet kan vi lansere innovative prosjekter og initiativer som vil hjelpe oss å forbedre miljøet i havet. Vi er glade for å ha fått Avery Dennison med som partner og er trygge på at vi sammen kan utgjøre en forskjell.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
avfall avtale bærekraft bærekraftmål plastavfall plastemballasje samarbeid

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC