...
CEO i fusjonerte Megadyne og Ammeraal Beltech 
Stijn Vriends skal lede Megadyne Group, som er en fusjon av belteleverandørene Megadyne og Ammeraal Beltech.

Det første grepet fra den nylig fusjonerte belteleverandøren, Megadyne Group, er utnevnelsen av Stijn Vriends som administrerende direktør.

Megadyne Group, som består av Megadyne og Ammeraal Beltech, oppsto da Partneres Group inngikk en avtale om oppkjøp og fusjonering av selskapene. Målet er å skape en fullserviceleverandør når det gjelder belter til industrioverføringer og transportbånd.

Ledererfaring fra industriell produksjon
Stijn Vriends er nederlandsk men har bodd og arbeidet i Italia de siste 15 årene. De siste tre årene har han vært administrerende direktør i Faster, som er en leverandør av hydrauliske koblinger basert i Milano.

Vriends snakker engelsk, nederlandsk og italiensk flytende og er utdannet ved Delft universitet (MSc) og Lausanne (IMD). Han startet sin profesjonelle karriere som driftssjef i Koniklijke Hoogovens i Nederland og har hatt en rekke lederstillinger innenfor industriell produksjon.

- Jeg er svært fornøyd med at Stijn har akseptert å lede Megadyne og Ammeraal Beltech og utvikle gruppen til en global leder, sier styreleder Horst Heidsieck.

Skal få det beste ut av begge selskaper
Stijn Vriends syns det er spennende å ta over på dette punktet i selskapenes utvikling.

– Jeg tror at jeg med min bakgrunn er godt egnet til å kombinere det beste av begge selskapenes bedriftskultur for å realisere det fulle potensialet for kunder og ansatte.

Megadyne er basert i Italia og utvikler og produserer kraftoverføringsbelter til en rekke applikasjoner. Ammeraal Beltech holder til i Nederland og er en av verdens ledende leverandører av belter til transportbaner.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-04

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser avtale fusjon interntransport transportbånd transportbaner

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC