...
Lyserød KitKat-sjokolade lanseres nå i september
KitKat laget på Ruby-sjokolade vil bli solgt utelukkende hos Deli de Luca, Esso og Mix fra uke 36. 

Sjokoladeelskere i Norge vil være blant de første i Europa til å smake den firefingrete KitKat laget på Ruby-sjokolade, som smaker av bærfrukt - uten tilsatt smak.

Den nye KitKat-sjokoladen er dekket med Ruby-sjokolade. Navnet kommer fra kakaobønnen Ruby, som har en intens smak av bærfrukt uten tilsetning av smak eller farge. 

Stor interesse blant sjokoladeelskere
- Ruby-sjokolade har skapt stor interesse hos sjokoladeelskere over hele verden siden lanseringen i september i fjor, og vi er stolte av nå å kunne presentere dette produktet i Norge, sier Torben Rasmussen, nordisk sjef for sjokolade i Nestlé. 

- Vi har den kun i begrenset opplag, ettersom dette er en sjelden og ettertraktet sjokoladetype. KitKat laget på Ruby-sjokolade ble først introdusert tidligere i år i Japan og Korea som KitKat Chocolatory Sublime Ruby. 

Ruby-sjokolade ble skapt av den sveitsiske sjokoladeprodusenten Barry Callebaut, som har brukt mer enn ti år på å utvikle den innovative smaken og skape en fjerde type ekte sjokolade. 

Laget av utvalgte kakaobønner
- Vi tilsetter ikke ekstra farger eller smak for å skape den lyserøde nyansen. Ruby-sjokolade er rett og slett laget av utvalgte kakaobønner, fortsetter Rasmussen. 

- Disse bønnene går gjennom en unik prosess for å frigjøre den naturlige smaken og fargen som er tilstede i bønnene. «Ruby-sjokolade er en stor innovasjon innen sjokolade, og vi er derfor veldig stolte av at KITKAT er den første globale merkevaren i Norge som bruker denne spennende nye sjokoladen. 

KitKat laget på Ruby-sjokolade vil bli solgt utelukkende hos Deli de Luca, Esso og Mix fra uke 36. 
KitKat er et av Nestlés ledende sjokolademerker, og kombinerer en unik blanding av tradisjon og innovasjon. Den ble først lansert i 1935.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-04

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
lanseringer sjokolade

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC