...
40 vinnere av German Packaging Award er kåret
40 vinnerprodukter i ni kategorier blant 226 bidrag fra 10 nasjoner får pris på Fachpack i Nürnberg 25. september.
Blubberboot fra Luttes World Natural Cosmetics kan også brukes som badeleke.
DS Smith har laget denne emballasjen for netthandel, der F-pak og D-pak utgjør en enhet under transport.
CPPouch består utelukkende av polyolefiner og er et alternativ til PET/PE-laminater som er vanskelige å gjenvinne.
Juryen var spesielt interessert i materialet Arcwise fra SCA som er brukt i Heineken Coolbag. Bølgepappen kan bøyes rundt hjørner med tilfredsstillende stabilitet
Shakyloop kan bæres rundt håndleddet og er en barnevennlig og fargerik snacksemballasje laget av kartong.

Den internasjonale emballasjekonkurransen German Packaging Award har kåret 40 vinnerprodukter i ni kategorier blant 226 bidrag fra 10 nasjoner.

Det tyske emballasjeinstituttet dvi inviterer alle som er interesserte til gallaseremoni med prisutdeling 25. september under Fachpack i Nürnberg.

Innovative løsninger
De premierte emballasjene tilfører ekstra bekvemmelighet, meningsfull merverdi for forbrukere, kostnads- og effektivitetsgevinst i produksjon, pakkeprosess og logistikk, nye muligheter for bærekraftig og iøynefallende design, med bruk av ny teknologi og materialer.

Ikke minst handler det om innovative løsninger for netthandel og økt bruk av resirkulerte materialer, samt nye metoder for effektiv resirkulering.

Dr Bettina Horenburg, som er styremedlem i dvi og prosjektleder for German Packaging Award er svært fornøyd med diversiteten og den høye kvaliteten på innovasjonene som er tilmeldt konkurransen.

Emballasje sørger for trygg distribusjon av varer
- Emballasje er et nøkkelelement i vår infrastruktur. Den sørger for trygg distribusjon av alle de varene vi trenger i hverdagen, både for bedrifter og store deler av befolkningen. Nettopp derfor er emballasje i sentrum for offentlig interesse, sier hun.

- Stadig økte krav til bærekraft, effektivitet og bekvemmelighet kan bare møtes med kontinuerlig innovasjon. German Packaging Award viser på en eksemplarisk måte hvor hengivne og treffsikre våre bedrifter er når det gjelder disse oppgavene.

Horenburg takker alle bidragsyterne for sin innsats, både på vegne av dvi og den tyske økonomi- og energiministeren.

Prisene deles ut på Facpack
Prisseremonien arrangeres på den første dagen på Fachpack-messen, med taler fra scenen og inviterte bransjefolk med VIP-status. Alle vinnerne mottar et trofe og et sertifikat.

- I tillegg vil vi avsløre hvem som vinner Gold Award, forteller Bettina Horenburg.

Gullprisen deles ut av juryen til løsninger som i deres øyne fortjener spesiell anerkjennelse fordi de driver trender på en unik måte, gir viktige svar eller fungerer som pionerer på en ny måte.

Arrangementet starter kl. 16:00 i Munich Hall i NCC Mitte på NürnbergMesse. Deltakelsen er gratis, men man må registrere seg på forhånd på nettsiden til German Packaging Award 

Et utvalg av de prisvinnende emballasjene vil være utstilt på FachPack-messen. Du kan også se et utvalg av vinnerne i bildekarusellen her.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-08-30

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Fachpack konkurranse messer priser prisutdeling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC