...
Investerer i digitaltrykk hos Glomma Papp Display
Den digitale trykkmaskinen HP Scitex 17000 instaleres hos Glomma Papp Display i oktober.

Økt kvalitet og produktivitet er forventet effekt med den nye HP Scitex 17000 digital trykkpressen som installeres i displayfabrikken til Glomma Papp i oktober.

Glomma Papp Display har hatt digital produksjon siden 2013 da de gikk over til digitalt Elitron skjærebord, konvensjonell autodiegel og digital trykk på displayene.

- Trykkmetoder som offset og silketrykk er de senere år mer eller mindre erstattet med denne type markedstilpasset produksjonsform, skriver Glomma Papp i en pressemelding.

Installasjon i oktober
I oktober installeres den nye HP Scitex 17000 digitalpressen ved siden av den eksisterende Dürst digital. - Dette er en trykkmaskin med svært høy trykkvalitet og solid dekkevne. En kvalitet som godt kan sammenliknes med offsettrykk, skriver Glomma Papp. 

- I tillegg har den en svært høy produktivitet med opptil 1000 m2 pr time. Maskinen har for øvrig HP Scitex Dynamic Range (HDR) utskriftsteknologi. Den tilpasser selv automatisk små blekkdråper for fine detaljer og fin kvalitet – og store dråper for høy dekkevne og raskere produksjon. 

Presisjonskontroll over farge og toner er bygget inn for å få klarhet i bildedetaljer. Glomma Papp mener at HP Scitex HDR Printing Technology gir unik trykkvalitet og  er svært godt egnet for bølgepapp.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-08-30

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bølgepapp digital digitaltrykk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC