...
Fremtidstrender ble vist på Bobst COMPETENCE 18 
Over 600 tok turen til Bobst som arrangerte Competance i dagene 5.-8. juni i Sveits.

På årets åpne hus COMPETANCE 18 viste Bobst fram sine nyheter til over 600 besøkende, hvorav mange fra ledende emballasje- og etikettprodusenter.

Arrangementet ble gjennomført 5.-8. juni 2018 ved kompetansesenteret i Bobst Mex i Sveits under tittelen «Solutions for the challenge of tomorrow». Her tok de opp trendene som konverteringsbedrifter møter, som kortere serier, større variasjon, netthandel og konstant innovasjon.

Direkte tilbakemeldinger er verdifulle
- Vi utvikler løsninger med kundene i tankene, og alle de direkte tilbakemeldingene vi får på eventet hjelper oss å forbedre oss ytterligere, sier Phiippe, Milliet, sjef for forretningsenheten Shett-fed.

- Mange besøkende ble overrasket over tilbudet vårt. Bobst er ekspert på substratprosessering, konvertering og trykk. Det var fint å kunne demonstrere flere av selskapets mest innovative løsninger direkte og snakke med de besøkende om hva vi kan gjøre for dem.

Et høydepunkt var demonstrasjonen av EXPERTFOLD 185 med pakkemaskinen SPEEDPACK som naturlig etterfølger etter brette- og limemaskinen for bølgepapp. SPEEDPACK kan håndtere mange eskeformater og typer, fra massivpapp til dobbeltveggede bølgepappesker.

Maskiner som Mastercut 106 PER og Mastercut 145 Per ble også vist, og MATIC-systemet på førstnevnte fikk mye oppmerksomhet.
Experrtfoi 142, Masterfold 230, Gyrpbpx XL og M8 LEMANIc ble også vist.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-29

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC