...
Metsä Board får prisen EcoVadis Gold nok en gang 
- Vår overbevisning er at bærekraft må gå lenger enn lovfestede regler og myndighetskrav, sier Anne Uusitalo.

Den finske produsenten av kartong fra ferskfiber Metsä Board blir igjen rangert på gullnivå for sitt arbeid med bærekraft og sosialt ansvar (CSR).

Av samtlige leverandører i alle kategorier rangeres Metsä Board blant de 1 prosent beste selskapene av EcoVadis.

Bærekraft må gå lenger enn lover
- Dette er en viktig prestasjon, ettersom EcoVadis vurdering blir en stadig viktigere guide for våre kunder når de vurderer sin leverandørers innsats når det gjelder bærekraft og sosialt ansvar, sier Anne Uusitalo, Product Safety and Sustainability Director i Metsä Board.

- Vår overbevisning er at bærekraft må gå lenger enn lovfestede regler og myndighetskrav til også å omfatte hvordan bedriftene utfører sin økonomiske, sosiale og miljømessige påvirkning. Det samme gjelder relasjonene til kunder, ansatte, leverandører og myndigheter.

EvoVadis evalueringsgruppe la vekt på at Metsä Board er på A-listen i CDP-programmet for vann, klima og verdikjede, samt at de har lederskapsstatus i CDP Forest-program.

Global basis
Ecovadis driver en plattform som gir bedrifter mulighet til å bedømme sine leverandørers innsats på global basis når det gjelder miljø og sosialt ansvar. Kriteriene omfatter fire områder: Miljø, arbeidsforhold, bærekraftige innkjøp og rettferdige forretningsmetoder.

Metodikken og kriteriene som brukes er på linje med standarden for Corporate Social Responsibility (CSR), inkludert Global Reporting Initiative (GRI), UN Global Compact og ISO 26000.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-28

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
bærekraft bærekraftmål kartong sosialt ansvar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC