Forventer markedsvekst for emballasje til ferskt kjøtt
USA står for størst omsetning når det gjelder emballasje for ferskt kjøtt og spås å bevare posisjonen mot 2025

Nord-Amerika dominerer markedet for emballasje til ferskt kjøtt med en andel på 35 prosent, og regionen forventes å opprettholde sin dominans fram til 2025. 

I Nord-Amerika er det USA som leder an, og slik forventes det også å være i 2025. Mest etterspurt blant forbrukerne de siste fire årene er svinekjøtt.

Emballasje for ferskt kjøtt forbindes gjerne med redusert CO2-avtrykk, lavt energiforbruk og lite forbruk av råvarer. Ofte brukes PE, PP, EVOH og BOPP for pakking av ferskt kjøtt.

Økende miljøbekymring når det gjelder effekten av emballasjeavfall og økende bevissthet om global oppvarming har gitt økt etterspørsel etter biologisk nedbrytbare og gjenvinnbare emballasjematerialer.

De viktigste leverandørene av emballasje for ferskt kjøtt er blant andre Bemis, Winpak, Crown Holdings, Sealed air, Coveris og Toyo Seikan.

En rapport om forventet vekst og global utbredelse kan lastes ned her 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-27

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
ferskmat kjøtt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.



HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC