...
Verdens første drikke-yoghurt med store fruktbiter
Yili lanserte gjennombruddsproduktet i Tetra Top 200ml, og den ble umiddelbart populær i Kina.
Den nye Tetra Top-emballasjen har stor åpning som gjør det lett å drikke yoghurt med store biter.

Med sin ekspertise har Tetra Pak hjulpet den kinesiske meieriprodusenten Yili med å lage verdens første drikkeyoghurt med store frukt- og cerealbiter.

Yili lanserte gjennombruddsproduktet i Tetra Top 200ml med stor gjenlukkbar skrukork. Denne ble umiddelbart populær og styrket selskapets lederposisjon i det raskt voksende markedet for ambient yoghurt.

Sømløs passering av partikler
- Vi er glade for å hjelpe våre kunder med å levere premiumprodukter i en voksende kategori, sier Charles Brand, Executive VP Productmanagement and Commercial Operations i Tetra Pak.

- Dette er mulig gjennom vår ekspertise i hele prosesserings- og pakkeprosessen; vår kapasitet på prosessering av ambient yoghurt, know-how om oppvarming av store matpartikler og vår evne til å tilpasse pakkesystemene.

- Det nye fyllesystemet Tetra Pak TT/3 AD er designet for at partikler skal kunne passere sømløst, og den nye Tetra Top-emballasjen har en stor, gjenlukkbar åpning som gjør det lett for forbrukere å drikke yoghurt med store biter.

Utfordrende prosess
Å inkludere store fruktbiter i en ambient drikkevare er en utfordrende prosess. Oppvarmingen av produktet må gjøres forsiktig for å sikre at fruktbitene ikke skades eller brytes ned under prosessen..

Fylling og pakking må gjøres med jevn fordeling av fruktpartikler for å sikre kvaliteten og integriteten på sluttproduktet.

Det globale markedet for ambient drikkevarer er på cirka 12,5 milliarder forpakninger i dag, med rask utvidelse fra Kina til Sørøst-Asia og Midt-Østen. Inkludering av store fruktbiter og cerealer vil øke forbrukerinteressen ytterligere, med flere premiumprodukter.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-22

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Tetra Pak drikke-yoghurt meierivarer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC