...
Thinfilm med på tequila-stunt med Mexicos landslag
Ved hjelp av Thinfilms NFC-teknologi kan fotballfans sende inn gode historier og vinne premier.

El Jimador Tequila velger Thinfilm NFC-markedsføringsteknologi mot smarte mobiltelefoner til en markedsføringskampanje knyttet til fotball-øyeblikk.

Thinfilm, som har etablert seg som global leder i NFC-kommunikasjon, melder at de har fått El Jimador Tequila som ny kunde.

Smarte flasker og fotballhistorier
El Jimado er det ledende tequila-merket til Brown-Forman, som er et av de største amerikanskeide firmaene i vin- og brennvinsindustrien. Nå vil de bruke Thinfilms NFC-løsning for markedsføring via mobil i en sommerkampanje for det mexicanske fotballandslaget.

Kampanjen med «smarte flasker» og tilknyttede etiketter antas å være den største NFC-aktiviteten for et tequilamerke noensinne. NFC-brikkene er festet på flaskehalsen og på etiketten. Ved et trykk på smarttelefonen i butikken, hjemme eller på farten, får kundene kontakt med leverandøren.

Forbrukerne inviteres til å dele sin favoritt-fotballhistorie og får en sjanse til å vinne 25.000 USD, fotballtrøyer og andre priser. NFC-brikken er fullt integrert med Thinfilm CNECT skyplattform, slik at markedsfolkene ved El Jimador kan følge aktiviteten i sanntid, analysere kampanjen og få innsikt.

På utvalgte salgssteder i hele USA
Fra og med juni 2018 har de smarte tequilaflaskene blitt distribuert til utvalgte utsalg, barer og restauranter over hele USA.

- Vår fotballkampanje gir oss kontakt med forbrukere som både e fotballfans og liker El Jimador-merket, sier Ed Carias, merkevaresjef for El Jimado tequila hos Brown-Forman.

- Ved å bruke NFC-teknologien i smarttelefonen som de fleste av oss har med oss uansett, får vi mulighet til å etablere kontakt og langsiktige kundeforhold.

Etter fotballstuntet planlegger el Jimador å bruke Thinfilms NFC-løsning i «Day of the Dead»-kampanjen i oktober.

- Det har blitt stadig viktigere for ledende varemerker som el Jimador å bruke NFC-løsninger i flerkanals markedsføring, sier Davor Sutija, CEO i Thinfilm. – Fotballkampanjen er et perfekt eksempel, og vi er glade for å skape suksess sammen med el Jimador og Brown-Forman. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-20

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC