...
Han vil få svensker til å le av seg selv på Scanpack 2018
Colin Moon vil få svensker til å le av seg selv og samtidig påpeke kulturforskjeller ved forretningsmøter utenlands

På Scanpack skal Colin Moon holde et underholdende foredrag om kulturforskjeller, feilkommunikasjon og hvordan svensker oppfattes i utlandet.

Colin Moon har fått flere utmerkelser, blant annet som «Business Speaker of the Year». Han har evnen til å få publikum til å le. Samtidig får han fram budskapet om hvor viktig det er med selvinnsikt og å være forberedt når man arbeider med forretninger utenlands.

Vi er alle rare i noens øyne
- Jeg kommer blant annet til å snakke om hvor rare vi alle er i noens øyne. Jeg vil at folk skal spørre seg selv om man er halvparten så normal som man tror, sier Colin Moon.

Colin Moon er antropolog og fascinert av forskjellige kulturer, spesielt forretningskulturer. Han har bodd i flere land og er nå bosatt i Sverige. I internasjonale forretningsmøter er det mange interessante iakttagelser, ifølge Colin Moon.

- Ingen andre steder er kulturforskjeller så merkbare som i møter. Noen deltakere er stille og venter på å bli spurt om de har en mening, mens andre vil ta raske beslutninger. Noen vil reise hjem, mens andre vil holde seg til dagsordenen, andre vil slutte til avtalt tid og noen vil holde på til alle er enige.

Gleder seg til Scanpack
Han gleder seg til å møte besøkende på Scanpack og tror at det vil bli et underholdende øyeblikk med mye innsikt for dem som kommer for å høre.

- Jeg vil at folk skal kunne le av seg selv – se hvor rare vi alle er. Dette er veldig nyttig, spesielt for svensker, ettersom de pleier å være overbevist om de er så normale og vanlige, avslutter Colin Moon.

Scanpack arrangeres i Göteborg 23.-36. oktober 2018. 19 bedrifter har booket plass i området rundt Emballasjeforeningens stand, som også i år fungerer som servicetorg for medlemmer og forbindelser på Scanpack-messen i Göteborg.

Det er gratis å delta på Scanpack, og inngangsbilletter kan fås ved henvendelse til post@emballasjeforeningen.no
 PER YVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-20

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Scanpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC