...
Mondi vant Eurosac-pris med e-handelsemballasje
Salgs- og markedsdirektør Claudio Fedalto i Mondi Industrial Bagsmottok prisen den 25. mai. 
MailerBAG føyer seg til fasongen på det emballerte produktet og egner seg bra som emballasje for e-handel.

Med MailerBag vant Mondi Eurosac Grand Prix 2018 som ble arrangert på en kongress i Malta. Eurosac er en organisasjon for europeisk sekkeindustri.

- Vår jury valgte Mondi MailerBag som vinner i år på grunn den innovative karakteristikken, og fordi dette er en smart løsning for et marked som vokser voldsomt, kommenterte Catherine Kerninon, generaldelegat for Eurosac.

Føyer seg etter produktet
MailerBAG er en løsning som føyer seg til fasongen på det emballerte produktet. Dermed reduseres volumet som blir transportert og fraktkostnadene for e-handlerne. I tillegg er papiret mer stabilt på transportbåndene i logistikksentrene og trenger ingen tid til forberedelse før fylling.

Det som gjør at posen skiller seg fra andre markedsløsninger, er at den er enkel å lukke ved retur. Fliken har to striper med tosidig lim med bakpapir. Den første stripen sikrer at emballasjen er lukket ved forsendelse, mens den andre kan brukes til gjenlukking for å returnere varer i samme emballasje.

Posen er laget i ett lag med høykvalitets brunt eller hvitt sekkepapir og har dermed lav vekt og er laget i fornybare materialer som kan gjenvinnes og gjenbrukes. Posen er tilgjengelig med to forskjellig bunnkonstruksjoner og er patentsøkt.

Posene kan brandes
Grand Prix 2018 ble utdelt til salgs- og markedsdirektør Claudio Fedalto i Mondi Industrial Bags den 25. mai av presidenten i Eurosac.

- Vi forventer fortsatt vekst for netthandelssektoren og har jobbet med spesialtilpassede emballasjeløsninger for å møte denne trenden, sa Claudio Fedalto.

- Med vår papirpose får våre kunder i netthandelen en effektiv og bærekraftig postemballasje som deres kunder vil sette pris på, da de kan returneres på en enkel måte.

Det er også mulig å brande posene med trykk i flere farger og sofistikert grafisk design. Dersom kundene ønsker luksusutførelse kan man få en laminert utside.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-15

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC