...
Covestro starter testkjøring av EPAL CP-trepaller
Covestro har planer om å benytte de nye og testede EPAL CP-trepallene som sine lastbærere.
- Vi er fornøyd med at Covestro skal støtte EPAL CP-paller med å starte en testproduksjon, sier Martin Leibrandt, CEO i EPAL.

Den globale polymerprodusenten Covestro starter opp med den første testkjøringen av 5.000 kvalitetstestede EPAL-CP trepaller i Europa.

EPAL (European Pallet Association) sikrer effektiv flyt av varer med over 500 millioner Europaller og 20 millioner bokspaller i omløp i verdens største utvekslingspool.

Nye trepaller i porteføljen fra januar 2018
I november kunngjorde EPAL at de ville inkludere CP-paller 1-9 i sin portefølje, som dermed består av flere kvalitetssikrede trepaller. Pallene har blitt produsert i henhold til EPALs tekniske krav og behandlet i samsvar med ISPM 15-standarden siden januar 2018. 

Dermed er pallene godkjent for internasjonal transport av varer.

Covestro har planer om å benytte de nye og testede EPAL CP-pallene som sine lastbærere. Men før de tar dem i bruk, skal pallene testkjøres på Covestros fabrikk i Tyskland.

Selskapet har flere fabrikker i Tyskland og en i Antwerpen i Belgia. Hovedkontoret ligger i CHEMPARK i Leverkusen, der 50 andre selskaper er lokalisert ved siden av Bayer og Lanxess.

- Vi er fornøyd med at Covestro, som er en viktig aktør i kjemisk industri, skal støtte EPAL CP-paller med å starte en testproduksjon, sier Martin Leibrandt, CEO i EPAL.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-06-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
lastbærere palletering trepaller

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC