...
Easyfairs bygger nytt messeanlegg ved Göteborg
Ved å tilby fysiske møteplasser har Easyfairs i løpet av 15 år blitt en sterk aktør, mener Peter Wanderydz. 

Anlegget som bygges ved Aby utenfor Göteborg, åpnes 1. januar 2019 og blir det første nye messeanlegget i Sverige på 45 år.

Det personlige møtet blir stadig viktigere i den digitale samtiden, og derfor satser Easyfairs Nordic på et nytt anlegg på 15.000 kvadratmeter messe, 20.000 kvadratmeter utendørsflate og 2.000 parkeringsplasser. Byggherren regner med å øke omsetningen med nærmere 50 prosent.

Etableres i Stockholm, Malmö og Göteborg
Easyfairs Nordic eier to messeanlegg i Sverige fra før: Kistamässan utenfor Stockholm og Malmömässan. Åbymässan blir nettotilskudd for kosnernet, Götebog og Sverige, ifølge adminstrende direktr Peter Wandertydz i Easyfairs Nordic.

- At det bygges et helt nytt messeanlegg i Sverig er unikt. Det er første gangen på 45 år en svensk by får et helt nytt messeanlegg. De tidligere messeanleggene som har blitt bygget, har erstattet et annet anlegg.

Kistamässan erstattet Sollentunamässan, mens Malmömässan erstattet det gamle messeanlegget der. Det nye anlegget vekker stor interesse. Og messevirksomhet opplever kraftig vekst internasjonalt.

Folk vil møtes for å bygge nettverk
UFI Global Exhibitions har foretatt en undersøkelse i januar 2018 som spår økt omsetning for de de fleste ledende aktører i bransjen i inneværende år. Den svenske messebransjen er intet unntak.

- Det forventes en kraftig oppgang for messemediet i Sverige i 2018, bekrefter Mikael Jansson, adm. Dir i Fairlink, Nordens største analyseforetak for messebransjen.

Professor Jonah Berger i The Warton School i Unversity of Pennsylvania skriver i sin bok «Contagious, why things catch on» at 94 prosent av ryktesprednngen koblet til varemerker skjer i den fysiske verden. Kun seks prosent spredning av «word-of-mouth» skjer digitalt.

Har vokst mye på 15 år
- Ved å forholde oss til fysiske møter har vi i løpet av 15 år vokst oss til en av bransjens sterkeste aktører, sier Peter Wanderydz. 

– Mens trendspeidere i år etter år har spådd at fysiske møter er overflødige, sier våre kunder det motsatte. Alle ønsker møteplasser der de har en mulighet til å bygge nettverk og møtes på en enkel måte.

Easyfairs Nordi er en del av belgiske Easyfairs Group som har virksomhet i 17 land.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-31

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Easyfairs messer Nybygg nyetablering

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC