...
Frank Isaksen blir leder for Jackons EPS-fabrikker
Frank Isaksen har lang erfaring med produksjon av emballasje i EPS, både som operatør og leder.

Frank Isaksen, tidligere Lerøy, er ansatt i nyopprettet stilling som leder for Jackon-gruppens kassefabrikker. Isaksen tiltrer 3. august 2018.

Frank Isaksen har lang erfaring med produksjon av emballasje i EPS, både som operatør og leder. Han startet sin karriere i Dåfjord Laks i 1995, og har jobbet med etablering, drift og utvikling av emballasjeproduksjon i havbruksselskaper. 

Siden 2007 har han prosjektert og ledet emballasjefabrikken til Lerøy Aurora i Troms. 

Ambisjoner
- Jackon er i positiv utvikling og vi har tydelige ambisjoner. Gjennom strategisk satsing på fiskeemballasje har vi styrket vår markedsandel i dette viktige segmentet, sier Hans Petter Olsen, Adm Dir for Jackon Skandinavia.

- Vi er glad for å ha Frank med på laget, han er kjent for sin fagkompetanse, lederegenskaper og evne til å se muligheter
 
De siste årene har Jackon styrket satsingen på fiskeemballasje, og konsernet produserer fiskekasser i EPS ved fem av sine 12 fabrikker i Skandinavia; Fredrikstad, Stavanger, Sotra, Øksnes og Tana Bru. 

Ny fabrikk i Hirsthals
Snart står en ny og moderne fabrikk i Hirtshals klar til å levere fiskekasser. Sistnevnte fabrikk vil være høyt automatisert og vil benytte nyeste tilgjengelige produksjonsteknologi.

- Jeg gleder meg til å bli en del av Jackon. Jeg har stor respekt for posisjonen selskapet har opparbeidet seg, sier Frank Isaksen.
 
- Jackon er et solid selskap som tenker innovativt og offensivt. Mitt inntrykk er at bedriften er lett å samarbeide med. Det blir spennende å drifte flere fabrikker, jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven.

Emballajse av høy kvalitet
Business area manager for fiskeemballasje i Jackon, Gard Boberg Hov, er enig i uttalelsene og tilføyer: 

- Vi har gjennom flere tiår levert emballasjeprodukter av høy kvalitet til store og små kunder i alle segmenter. Med Franks kjernekompetanse, og gjennom innovativ tankegang, teknologi og effektiv drift, ser vi nå at Jackons kunder får en ytterligere forbedret leverandør.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser EPS fiskeemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC