...
Faerch Plast forhandler om kjøp av franske CGL Pack
Faerch Plast har utstyr for ekstrusjon og termoforming av emballasje i CPET, APET, PP, MAPET II og PP/EVOH/PE.

Den danske emballasjeleverandøren Faerch Plast vil styrke sin posisjon ved å gå i sluttforhandlinger om å kjøp av franske CGL Pack fra PSB Industries.

Transaksjonen vil omfatte to fabrikker i Annecy og Lorient, samt CGL Packs hovedkontor i Annecy i Frankrike. Forhandlingene skal være avsluttet i slutten av juli 2018.

CGL Pack er en del av PSB Industries Group som er listet på børsen i Paris og driver med emballasje og spesialkjemikalier. Selskapets emballasjedivisjon produserer høykvalitets emballasjeløsninger for matservice, helsepleie og forbrukerprodukter.

Styrket posisjon
Transaksjonen skjer bare åtte måneder etter at det private kapitalfondet Advent International kjøpte Faerch Plast. Eierskapet har åpnet opp en rekke muligheter for videre utvikling og akselerering av Faerch Plasts ambisjoner på det internasjonale gjennom oppkjøp og tiltak for organisk vekst.

- Vi er imponert over bredden i produktporteføljen til CGL Pack og deres kapasitet for innovativ design, sier CEO i Faerch Plast Group, Lars Gade Hansen.

- Faerch Plast har en lang historie på det franske markedet, og kombinasjonen med CGL Pack gir en glimrende mulighet for begge parter, da det gir et mye sterkere grunnlag for å levere en bred produktserie av høy kvalitet til våre kunder.

- Ryktet og imaget til CGL Packs aktiviteter er imponerende, sier Gade Hansen.

Om Faerch Plast
Faerch Plast har hovedkvarter i Holstebro og er en ledende produsent av plastemballasje til ferdigmat, ferskt kjøtt og mat-på-farten. Selskapet har moderne utstyr for ekstrusjon og termoforming av emballasje i CPET, APET, PP, MAPET II og PP-EVOH-PE.

Selskapet har 1.100 ansatte i seks fabrikker i Danmark, Storbritannia, Spania og Tsjekkia.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-14

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
oppkjøp plastemballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC