...
Storinnrykk på Plastics Recycling Show Europe
Over tusen flere besøkende deltok på årets utgave av Plastics Recycling Show Europe i Amsterdam.

Mange flere besøkende, utstillere og foredragsholdere deltok da den årlige konferansen Plastics Recycling Show Europe ble arrangert for andre gang i Amsterdam.

Over 100 selskap deltok som utstillere, og over 40 foredragsholdere holdt informative og inspirerende presentasjoner, til glede for flere enn 2.400 besøkende over to dager på PRS Europe. Dette var en økning på mer enn 1.000 personer sammenlignet med oppstartsåret 2017.

Hele verdikjeden representert
Deltakerne representerte hele verdikjeden for plastindustrien, med blant andre gjenvinnere, maskinprodusenter, råvareprodusenter, konverteringsbedrifter, avfallsselskaper og merkevareeiere.

PRS Europe arrangeres av Crain Communications og Plastic Recyclers Europe (PRE), som sier at de vil booke en større hall til neste arrangement 10.-11. mai 2019.

- Med suksessen på årets show sender vi ut et viktig budskap: Markedet for resirkulert plast i Europa er i utvikling, ikke bare når det gjelder gjenvinningsrater, men også teknologisk, sier Ton Emans, president i PRE.

- Ny europeisk lovgiving og kontinuerlig dialog om plastens verdikjede vil bidra til å styrke og harmonisere bransjen ytterligere. Lanseringen av Plastics Recycling Awards Europe, med mange finalister og fortjente vinnere, viser kvaliteten på gjenbrukt plast og spekteret av bruksområder.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-05-09

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
plastgjenvinning Plastic Recycling Show Europe

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC