...
AIPIA Summit USA lokker med AR, Blockchain og IoT
Agmented Reality står på programmet sammen med Blockchain og IoT på AIPIA Summit i USA.

Oppslutningen om AIPIA Summit i Jersey City 4.-5- juni viser at Blockchain, Augmented Reality og Internet of Things vekker stor interesse i USA.

Alle de store produsentene av mat, drikkevarer, helseprodukter, kosmetikk og skjønnhetspleie skal dit sammen med ledende emballasjeleverandører og konverterere. Årsaken er at de må skape merverdi for sine kunder og dessuten øke sikkerhet og tilgang i forsyningskjeden.

Deler erfaringer med smart emballasje
Toppmøtet arrangeres i samarbeid med BXP, Brand Experience Magazine (tidligere Packaging Design). 25 foredragsholdere er klare til å dekke hele spekteret av aktiv og intelligent emballasje. 

Midtpunktet på konferansen blir Bayer Consumer Health Challenge om hvordan leverandører av aktiv og intelligent emballasje kan hjelpe merkevareeiere som Alka Selzer, Claritin og Dr Scholl å bruke smart emballasje for å forsterke kundeopplevelsen.

Noen merkevareeiere deler sin erfaring med bruk av A&IP for å differensiere, beskytte og forbedre produktene, som Absolut og kaffespesialisten Paulig. Zappar og Cambridge Design demonstrere bruk av A&IP på merkevarer som Avon, PEZ, Bulmers og Danone.

A&IP fremmer merkevarer
- Vi tror at amerikanske varemerker har noen utfordringer som A&IP kan løse. Alle globale merkevareeiere innser allerede at smart emballasje kan hjelpe dem å stå fram i multikanalmiljøet, sier AIPIA-direktør Eef de Ferrante.

- Ved hjelp av digital teknologi kan også mindre selskaper konkurrere med multinasjonale selskaper. Hvordan de responderer på dette, blir det neste store A&IP-eventyret.

- Store varemerker som PepsiCo, Mondelez, Conagra, Genentech og Aboot Nutrition har allerede meldt seg på konferansen. Det blir en bransjefest hvor de nyeste emballasjeinnovasjonene kan vise sitt potensial og bli grundig evaluert.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-24

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
A&IP aktiv emballasje AR digitale løsninger Internet-of-things IoT smart emballasje

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC