...
Går sammen for nye muligheter i kartongdesign
Gruppen er unikt posisjonert for å betjene luksusvaremerker og varemerker innenfor hurtigbevegelige forbrukervarer (FMCG).
Eurobrilliance er klar for å betjene kunder med behov for en pålitelig, innovativ og fleksibel verdikjedepartner.

Kartongspesialisten Eurobrilliance slår seg sammen med polske EL Press for å danne den første europeiske multiplattformen for rotasjonslaminering.

Begge bedriftene er leverandører til markedsledende trykkerier og konverterere av premium emballasje og merkevareforsterking. 

Svar på økende etterspørsel
Den utvidede Eurobrilliance-gruppen er et svar på økende markedsetterspørsel etter kvalitet, fleksibilitet og raske ledetider.Eurobrilliance forventer at kombinert ekspertise og ressurser vil gi økt kundeservice. 

Med produksjon i Frankrike (Altorf og Nancy) og ved det nye ISO 9001-sertifiserte selskapet i Polen (Lublin), vil Eurobrilliance være klar for å betjene kunder med behov for en pålitelig, innovativ og fleksibel verdikjedepartner.

Gruppen er unikt posisjonert for å betjene luksusvaremerker og varemerker innenfor hurtigbevegelige forbrukervarer (FMCG). Med kontinuerlige investeringer i mennesker og drift har gruppen opparbeidet en stab med stor markeds- og bransjeerfaring med laminering og finishing, samt en moderne og velutstyrt maskinpark.

Synergieffekt
Gruppen forventer vekst gjennom synergieffekten av fasilitetene i Frankrike og Polen. For å holde tritt med den forventede veksten, er gruppen klar til å investere ytterligere i produktutvikling og teknisk avansert emballasje og trykk.

En ny høyhastighets rotolaminator skal installeres i Polen i år.

- Vi er glade for å ønske EL Press velkommen i Eurobrilliance, da dette vil befeste vår markedsposisjon som en fleksibel og pålitelig verdikjedepartner for hele den europeiske regionene, sier Martin Raeymakers, CEO i Eurobrilliance.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-24

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
finish kartong partnerskap

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC