...
Roboten Pepper ønsker velkommmen til messen
Pepper er ikke en funksjonell robot men er laget for å gjøre folk glade og koble dem med omverdenen.

Roboten Pepper treffer du i utstillingshallen hvor den gir deg nyttig informasjon i forbindelse med ditt besøk på SMART industri  på Norges Varemesse 17.-19-april.

Pepper kommer fra SoftBank Robotics og er en humanoid robot som er laget for å kommunisere med mennesker via samtale, berøring og uttrykk for følelser.

Pepper gjør folk glade
Pepper er ikke en funksjonell robot for husholdning eller i industrien. I stedet er Pepper ment å "gjøre folk lykkelige", forbedre folks liv, ha det gøy med folk og koble folk med omverdenen.

Pepper brukes blant annet som resepsjonist på flere kontorer i Storbritannia. Den er i stand til å identifisere besøkende ved bruk av ansiktsgjenkjenning og sender så varsel til møtearrangøren om at besøket er kommet.

Roboten har også vært ansatt i banker og medisinske fasiliteter i Japan. Ved hjelp av spesielle applikasjoner er den blitt ansatt på alle Hamazushi restauranter i Japan.

Forskningsrobot
Pepper er tilgjengelig som en forskningsrobot for skoler, høgskoler og universiteter for å undervise i programmering og gjennomføre undersøkelser på human-robot-interaksjoner.

Robotens hode har fire mikrofoner, to HD-kameraer (i munn og panne) og en 3-D dybdesensor (bak øynene). Det er et gyroskop i torso og berøringssensorer i hodet og hendene. Mobilbasen har to sonarer, seks lasere, tre støtfangere og et gyroskop.

SMART industri arrangeres hos Norges Varemesse på Lillestrøm 17.-19. april 2018.

Les mer om SMART industri her 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Industry 4.0 robot robotisering SMART industri

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC