...
Ny offsetmaskin installeres hos Faller i Hvidovre, DK
- Den nye offsetmaskinen er viktig for at vi skal vokse i Skandinavia, sier Christian Holmskov, administrerende direktør i August Faller A/S i Hvidovre, Danmark.
Den nye maskinen fra König & Bauer kan produsere opp til åtte farger i en gjennomgang. tillegg kan UV-lakk påføres.

August Faller-konsernet styrker sin skandinaviske avdeling med investering i moderne teknologi, nærmere bestemt en ny offsetmaskin.

August Faller-konsernet vokser kontinuerlig i Skandinavia. For å styrke sin markedsposisjon for d-pak til legemiddel- og helseindustrien ytterligere, investerer de i en ny offsetmaskin på anlegget i Hvidovre i Danmark.

Legger til rette for videre vekst
- Investeringen i vårt anlegg i Hvidovre i Danmark viderefører den positive utviklingen vi opplever i markedet og legger slik til rette for videre vekst, sier Daniel Keesman, Managing Partner i August Faller-konsernet.

- Med den nye maskinen kan vi tilby kundene våre enda flere og bedre tjenester.

Med kjøpet av den nye maskinen KBA Rapida 76, verdens første solgte modell i sitt slag, følger August Faller trenden med automatiserte offsetmaskiner og stadig mer fargerik legemiddelemballasje.

Inntil åtte farger
Den nye maskinen fra produsenten König & Bauer kan produsere opp til åtte farger i en gjennomgang, og i tillegg kan trykket få UV-lakk. Med KBA Rapida 76 kan selskapet tilby kundene en mere moderne maskin. 

I tillegg kan maskinen håndtere noe større kartongformater, noe som kan redusere produksjonstiden ytterligere. Planlagt oppstart av den nye maskinen er mai 2018 med regulær produksjon fra 1. juni 2018.

Den danske Faller-avdelingen leverer sekundær emballasje til legemiddel- og helseindustri i de nordiske landene og Nord-Europa. De produserer alt fra standardsjaktler og spesialkonstruksjoner til High-End-Finish-esker med for eksempel UV-lakk, hotfoil- eller metallisert kartong. 

- August Faller-konsernet øker sin markedsandel i Norden kontinuerlig. Kjøpet av den nye offsetmaskinen er et viktig skritt for at vi skal kunne vokse ytterligere i disse landene, sier Christian Holmskov, administrerende direktør i August Faller A/S i Hvidovre, Danmark.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-04-16

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
investering offset trykkpresse UV-lakk

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC